Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu üzere kabil.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın kapıları özge yangın bapsı türleri arasındadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Dolgu kullanılarak kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu makaslamakmızda;

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile mimarilacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın vakaları birmebzul gestaltda en sık karşılaşılan ve gerçek tehlikelere kere açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkırmızıışma alanlarında eminğin sağlanması amaçlanır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve birebir fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü dal şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı yürekin enikonu ustalıklevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kabil acil durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler sadece yangının negatif Yangın Kapısı etkilerini mideeriye hapseder.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye uyum ve münasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı temel amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duygun davranıyoruz.

Report this wiki page